Stuga att hyra veckovis på solrika Öland


Norra Möckleby ligger på Ölands östra sida. 25km från Kalmar och rakt över från bron räknat. Här finns närheten till skiftande natur och bad. 2,5 km till Östersjön och 4 km till östra sidans bästa bad (Aftonbladets bedömning sommaren 2003: "Ett av Sveriges 6 bästa bad").
Gården, där stugan ligger, är byns gamla mejeri. Den ligger granne med ett mindre stall. Här finns flera djur både på gården och runt omkring. Vakna till tuppens galande eller morgonsolens värmande strålar. Här varvas en otrolig tystnad med ljuden från traktens jordbrukare och gårdens djur. Varför inte avsluta dagen med att följa Östersjöns trafik med kikaren i handen från stugans altan.
Det är 6 km till Birgits riksbekanta gamla lanthandel, nu med nya unga inovativa ägare, och 11 km till Köpstaden i Färjestaden. Till Borgholm är det 30 km.
Hundar, hästar och höns är djuren på gården.
OBS! Rökning förbjuden inomhus.Stugan


Dörren ut

Pentryt

Badrummet

Stora rummet med 2 sängar

Utsikt österut

Utsikt österut

Beskrivning: 1 rum med en tvåvåningssäng och pentry med bl a Micro, en sovalkov "kajutan" som endast rymmer en tvåvåninssäng samt ett badrum med wc, handfat och dusch. Vid entrén finns en altan. Total yta 30m². Varmt och kallt vatten och avlopp. El. Möjlighet till extra säng eller barnsäng. TV med DVD finns.
Pris: 3500:-/vecka
Uthyres även per natt, dock minst 3 nätter, 600:-/natt.Om det är ledigt kan du även hyra kortare tid än en vecka.
Vill du veta mer eller ta reda på om det är ledigt, maila eller ring 0708-480972